top of page

Psiho-somatoterapeut si profesor logoped, absolventă a Școlii Europene de Terapie Psiho-Somatica EEPSSA din Franta, 

terapeut in supervizare, membra a federatiei FED-EUR-3PSY

specializata in art-terapie, propun sedinte de terapie, consiliere si dezvoltare personala.

  • Facebook
  • Instagram

Devenirea

Inca din adolescenta am descoperit la mine, talentul si bucuria ascultarii empatice. Petreceam timp discutand cu colegii si prietenii despre problemele lor personale si o faceam natural. Cu timpul am inceput sa inregistrez feedbackul din partea partenerilor de discutii sau chemarea lor: Vreau sa vorbesc cu tine! Ma simt mai bine dupa ce vorbesc cu tine!

Bucuria de a vedea partenerul de discutie si ca el sa se simta vazut, simtit, inteles m-a animat mereu.  Am trait si inteles puterea de linistire si vindecare a conectarii umane. Cum te simti? era de pe-atunci, o intrebare care imi venea firesc.

Relatia sincera si autentica  a ocupat intodeauna un loc important in viata mea. 

Visul care s-a conturat in acea perioada a vietii mele, cel de a deveni consilier psihologic pentru adolescenti m-a manat in continuarea studiilor si a pregatirii pentru a deveni terapeut. 

In timpul anilor de studiu la facultatea de Psihologie și Sociologie, din cadrul UVT din Timisoara am pus bazele teoretice si practice pentru meseria de psihopedagog. Aici am descoperit, inteles si adoptat conceptul de integrare. 

De-a lungul experientei ca profesor logoped si consilier psihologic am trait confirmari  ale vocatiei mele si intariri ale pasiunii de a insoti copii, adolescenti, parinti in procesul terapeutic.

Devenirea mea ca terapeut a continuat cu anii de formare din cadrul Scolii de Terapie Psiho-Somatica- Socio-Analitica, EEPSSA, de la Strasbourg . Aici am experimentat si practicat psihosomatica, o terapie holistica, integrativa.  In decursul acestei formari cat si in terapia personala, am invatat sa imi ascult corpul si mintea, mi-am largit campul constientizarii, m-am eliberat de conditionari limitante, am transformat patternuri care ma incurcau, am descoperit accesul interior catre sentimente profunde de unificare si iubire si m-am antrenat in a-i ghida pe ceilalti in procesul lor terapeutic.

Copilaria mea mica s-a petrecut la tara, in Romania cu bunicii si clanul familial. Acolo imi petreceam foarte mult timp in natura, prieteni imi erau si animalele si copacii. Conectarea cu natura este o practica pretioasa in viata mea. Sunt pasionata de ecopsihologie. Simt ca in natura ma pot duce oricum as fi, ea ma accepta asa cum sunt si ma ajuta sa imi regasesc calea. Natura este o dimensiune a noastra, pe care merita sa o conectam, in legatura cu ea avem acces la surse, intelepciune interioare si ale universului larg in acelasi timp.

Viata m-a adus intr-o familie care mi-a fost alaturi asa cum a putut mai bine. La 40 de ani ma simt iubita cu adevarat. Cu sotul meu avem o relatie de peste 20 de ani. Sunt recunoscatoare lui si mie si universului pentru tot ce am trait si crescut impreuna. Sunt mama Teresei de 12 ani. A fost fascinant pentru mine sa fiu mama ei in toti acesti ani, continua sa fie pasionant sa o insotesc in cresterea ei. 

Sunt inconjurata de prieteni buni si oameni diversi, ii vad frumosi, fiecare in felul sau unic.

Formarea in Neurobiologia interpersonala sustinuta de Dr Daniel Siegel, mi-a adus un plus inestimabil de cunoastere si intelegere a functionarii umane, cat si minunate confirmari ale principiilor esentiale in terapia psihosomatica, pusa la punct de Dr. Richard Meyer, directorul Scolii Europene de Terapie Psihosomatica si m-a ajutat sa ma asez mai bine in rolul de terapeut. 

Multumesc pentru vizita. 

Pentru alte informatii, ma poti contacta cu incredere.

Cu bine,

Iulia

bottom of page