top of page
DSC00428.JPG

Ateliere de dezvoltare personala 

- experiente adaptate nevoilor si

trasaturilor participantilor-

Intrebarea " Cine sunt eu? "
cauta raspuns prin toti porii.

 

Adolescenta poate fi o perioada de acces la sursa creatiei interioare dar poate fi in aceeasi măsură și o perioadă de suferință, de conflicte interioare,  de amalgam de idei, valori, emotii, convingeri, injonctiuni... poate fi trăită și ca o revoluție ce aduce uneori bucurie sufleteasca, alteori suferință.

 La aceasta varsta se evidentieaza nevoia de a te exprima si de a fi auzit, vazut, apreciat, iubit asa cum esti, cu adevarat. 

"Cine sunt eu?"

Sesiunile se pot desfasura individual sau in ateliere de grup.

 - iti pot propune exercitii de exprimare prin metode artistice si psiho-corporale ex: desen, modelaj, muzica, poezie, povestire, dans, mindfullness...

- aceste metode reprezinta cai de acces catre explorarea realitatii tale interioare.

Adolescenta este o perioada foarte speciala in viata noastra. Este o dimensiune profunda care se deschide in fiinta umana la aceasta etapa de dezvoltare. Nevoile interioare ale adolescentului sunt vaste, introspectia ocupa un rol important in dezvoltarea sanatoasa.

Sesiunile de dezvoltare personala "Cine sunt EU?" permit explorarea constiintei de sine si cultiva grija de sine. 

In sesiunile de dezvoltare personala ai ocazia sa te exprimi liber, intr-un mediu de acceptare. Prin diverse exercitii si intrebari, pe care ti le propun, lucrezi cu tine pentru a te clarifica si gasi raspunsuri la probleme care te preocupa. 

In acest spatiu si timp ai ocazia sa :

  • iti identifici resursele interioare.

  • te conectezi cu sursa ta interioara, energia ta de viata.

  • iti cresti inteligenta emotionala.

  • intelegi cum functioneaza mintea, emotiile si corpul ca un tot.

  • poti gasi raspunsuri la intrebari ce tin de vocatia ta.

  • dezvolta competentele in comunicarea cu tine insuti si cu ceilalti.

Cand stii cine esti, iti cunosti vulnerabilitatile, stii de ce reactionezi intr-un anumit fel, dobandesti incredere in tine, intelegi comportamentele tot mai mult, castigi in compasiune, stii sa te pozitionezi intr-un mod just aliniat naturii tale interioare si cand gresesti vei avea curajul sa repari. Inveti de unde pana unde este responsabilitatea ta in relatie.

bottom of page